E: info@marex.si | T: +386 1 788 83 50 |

Izberi jezik: SLO | HR | EN | DE

Domov > Zaposlitev

Zaposlitev

V podjetju MAREX d.o.o., veliko pozornosti posvečamo pravilni izbiri dobrih kadrov, ki so osnova za uspeh podjetja.

Uspešno poslovanje v današnji ekonomiji in dinamiki dela zagotavljajo strokovno usposobljeni zaposleni, ki čutijo pripadnost podjetju. Veliko se izobražujemo in iščemo najbolj optimalne rešitve za stranke - tako na strokovnem področju, kot tudi v odnosih.

V svoje vrste vabimo sposobne in odgovorne ljudi z znanjem na področju strojništva in krovstva ter z željo po dodatnem izpopolnjevanju.

Skupaj bomo rastli, se razvijali in napredovali. V našem okolju imate možnost, da se izkažete in izkoristite svoje potenciale. AKTUALNE ZAPOSLITVE:


PRODAJALEC - SKLADIŠČNIK (M/Ž)

K sodelovanju vabimo natančnega in zanesljivega sodelavca (m/ž) s pozitivno energijo za delo na delovnem mestu:KOMERCIALIST (M/Ž)

K sodelovanju vabimo izkušene, sposobne, uspeha željne nove sodelavce (m/ž) s pozitivno energijo za delo na delovnem mestu:Vaše prijave z vašim življenjepisom pričakujemo na naslovu:

Marex d.o.o., Gasilska cesta 27, 1290 Grosuplje

ali na el. pošto: andreja.znidarsic@marex.si


Kontaktna oseba: ga. Andreja Kranjc Žnidaršič

tel: 0590 70 234
SERVISER ZA STROJE (M/Ž)

Zaradi stalne rasti potreb na tržišču po strojih blagovnih znamk, ki jih zastopamo (RAS, JORNS, SCHLEBACH, SCHECHTL, SPIRO, ECKOLD, PRINZING, FORSTNER, LEISTER, VIAVAC, SMARTLIFT), za katere nudimo tudi servisne storitve, iščemo novega sodelavca, ki ga zanima dinamično, visoko strokovno delo, povezano s permanentnim izobraževanjem.Vaše prijave z vašim življenjepisom pričakujemo na naslovu:

Marex d.o.o., Gasilska cesta 27, 1290 Grosuplje

ali na el. pošto: andreja.znidarsic@marex.si


Kontaktna oseba: ga. Andreja Kranjc Žnidaršič

tel: 0590 70 234