Betonske kritine

Naravni viri so omejeni, kar pomeni, da nam ti viri v globalno razvijajočem se svetu ne bodo vedno na voljo v neomejenih količinah. Zato je vse bolj pomembno, da se pri izbiri gradbenih materialov odločimo za tiste, ki so najbolj prijazni do narave. Kdor želi graditi z okolju prijaznimi gradbenimi materiali, bo za gradnjo svoje strehe uporabil betonske strešnike. Prva ročna proizvodnja betonskih strešnikov sega že v leto 1840, industrijska proizvodnja vključno s površinskim barvanjem strešnikov pa se je začela po letu 1950.

Večja trdnost strešnikov v primerjavi z ostalimi vrstami strešnih kritin vam prinaša bistveno boljšo odpornost proti toči. Zrnca toče se enostavno odbijajo od strešnika. Dober občutek varnosti.

Tudi pri proizvodnji betonskih strešnikov je danes na voljo vedno večja raznolikost modelov in velikosti. Odvisno od modela in proizvajalca betonskih strešnikov znaša poraba v povprečju 10 strešnikov/m2. Ponudba modelov pa se vedno bolj prilagaja ponudbi modelom opečnih strešnikov.

Zastopamo

BRAMAC
Na izbiro strehe vpliva veliko kriterijev. Zahtevajo se najvišji standardi kakovosti, povprašuje se po individualni optiki in nenazadnje ugodni ceni. Strešniki Bramac so prava izbira za okolju prijazno gradnjo in obstojno kritino.

Katalog BRAMAC

Strešniki GOLOB
Pri podjetju Strešniki Golob je izdelovanje strešne kritine že 50 letna tradicija. Povezali so dragocene izkušnje prejšnjih generacij s svežim znanjem novih generacij.

Katalog Golob

Galerija

Imate vprašanja? Želite ponudbo?

Kontaktirajte nas! Naši svetovalci vam bodo pomagali pri pravilni odločitvi za nakup.