Storitve

Krivljenje pločevin

Krivimo vse vrste profilov za uporabo v gradbeništvu – predvsem strešne in fasadne profile ter razne podkonstrukcijske profile do debeline 3 mm in različnih dolžin ter ostale profile po naročilu.

Nudimo krivljenje pločevine do debeline 1.5 mm navadno jeklo, aluminij do debeline 2.0 mm in nerjavno pločevino do debeline 1.0 mm ter dolžine do 6.400 mm na lastnih krivilnih strojih, nudimo pa tudi krivljenje izven navedenih dimenzij, kjer s pomočjo partnerjev zagotovimo, da zakrivimo še tako zahteven profil. Uporabljamo pločevino iz svojega bogatega programa oz. krivimo tudi pločevino, ki jo dobavi kupec.

Profiliranje pločevine

Nudimo profiliranje pločevine za potrebe strešnih in fasadni profilov. Nudimo izdelavo trapeznih profilov, oblik strešnika ter profilov za zgibane strehe ter fasadni profil za kasetne fasadne sisteme.

Zgibana streha omogoča izvedbo strehe z minimalnim naklonom in predstavlja eno najboljših rešitev za izvedbo kvalitetne strehe. Nudimo visoko kvalitetne pločevine, ki se lahko uporabijo za pravilno zgibanje ter nudimo izposojo ter prodajo opreme – strojev za pravilno izdelavo ter montažo navedene kritine. Za zgibane profile kot je recimo Sclebachov strešni profil, uporabljen pri pločevinasti kritini stroj tudi sposojamo za izdelavo na terenu, po želji pa lahko profil naredimo pri nas.

Izberite pločevino po svoji želji.

Razrez

Pločevino v traku vam lahko razrežemo vzdolžno na trakove oz. prečno na plošče. Vzdolžno režemo do debeline 1.25 mm ter širine 1250 mm, medtem ko plošče lahko izdelamo do debeline 2.00 mm in širine 1500 mm, Maksimalne teže so omejene na 5 ton. Uporabljamo linijo, ki je posebej primerna za barvne pločevine, v kombinaciji s kooperanti pa nudimo tudi razrez / previjanje vseh ostalih pločevin po želji kupca.

Previjanje

Previjamo pločevine ter konfekcioniramo v manjše role.

Nudimo previjanje na manjše role iz večjih kolutov. Torej kolute od 5 ton dalje lahko previjemo na role do 100 kg oz. po želji ter dodamo še ostale procese foliranja, rezanja oz. kar je potrebno. Koluti do maksimalno 5 ton ter širine 1250 mm.

Foliranje

Na naši liniji MINI SERVICE CENTER nudimo nanos kvalitetne zaščitne PVC folije širine 1000 ter 1250 mm (po želji ter dogovoru lahko tudi druge širine). Zaščitno folijo tudi prodajamo v rolah oziroma po želji naročnika (različne folije za različne materiale).

Nudimo strojni nanos različnih zaščitnih folij na pločevino: prozorna, črno bela, z logom kupca ali brez, različnih odpornosti ter različnih dimenzij.

Perforiranje pločevin

Naš program zajema širok izbor perforiranih pločevin, nudimo pa tudi perforiranje iz vaše pločevine – možnost različnih perforacij.
Prav tako lahko pločevino po vaši izbiri obdelamo, da dobi hrapavo površino oz. tolčeno površino – tako imenovani STUCCO vzorec.

Nanos protikondenčnega filca

Na vse pločevine v kolutu lahko med procesom previjanja dodamo
samolepilni filc. Filc na pločevini absorbira vlago, ki nastane zaradi kondenzacije vode na hladni pločevini. Filc je tudi toplotni izolator in preprečuje hrup. Nudimo različne širine in debeline.

Najemi – Marex rent

Nudimo najem opreme za uporabo v gradbeništvu in krovstvu. Najamete lahko samohodne manipulatorje za stekla Smartlift, vakuumske naprave za dvigovanje stekla in gradbenih panelov VIAVAC, ročne in samohodne varilne naprave za varjenje folij LEISTER, profilirne stroje Schlebach, stroje za zapiranja spoja ACCUSEAMER …

Svetovanje in inženiring

Naša storitev zajema tehnično svetovanje, umeščanje tehnološke opreme v prostor, izdelavo in pregled različnih postavitev ter optimizacijo tehnološke opreme glede na željo naročnika. Nudimo tudi celostne rešitve po meri stranke oziroma rešitve za posamezne faze procesa. Zagotavljamo tudi pomoč, svetovanje in podporo pri pridobivanju nepovratnih sredstev, iskanju subvencij in ostalih spodbud za nakup strojev in ostale tehnološke opreme.

Financiranje

Skupaj s partnerji nudimo različne načine financiranja ter leasing tehnološke opreme oziroma posameznih strojev. Na enem mestu lahko ob nakupu stroja ali opreme uredite tudi financiranje.

Imate vprašanja? Želite ponudbo?

Kontaktirajte nas! Naši svetovalci vam bodo pomagali pri pravilni odločitvi za nakup.