E: info@marex.si | T: +386 1 788 83 50 |

Izberi jezik: SLO | HR | EN | DE

Domov > Stroji & oprema > Oblikovanje pločevine

Oblikovanje pločevine

Pri oblikovanju pločevine je izbira pravega stroja pomemben faktor.

Stroji za robljenje

Ročni ali motorni stroji so namenjeni za robljenje različnih pločevin z različnimi globinami vstavljanja obdelovanca. Kot edini vam lahko ponudimo tudi robilne stroje najnovejše generacije s polavtomatskim upravljanjem, s spominom glede spuščanja zgornje obdelovalne osi v primerjavi z obrati.

Galerija: Stroji za robljenje

Stroji za profiliranje

Najbolj popularni, tako imenovani strešni Schlebach profil je možno narediti z oblikovalnimi stroji, ki so v našem prodajnem programu. Seveda pa naši dobavitelji izdelujejo stroje tudi za različne vrste strešnih in fasadnih profiliranih plošč. Z oblikovalnim strojem našega priznanega dobavitelja je možno izdelati tudi okrogle prezračevalne cevi in kolena, ki se izdelujejo iz neskončnega pločevinastega traku. Strešne spoje je možno zapirati z najkvalitetnejšimi motornimi stroji.

Nudimo tudi stroje za izdelavo profila po želji.
Galerija: Stroji za profiliranje

Oblikovalni stroji Eckold

Stroji Eckold, so namenski stroji za preoblikovanje pločevine, ki se uporabljajo predvsem pri izdelavi unikatnih oz. prototipnih izdelkov. Najpogosteje jih uporabljajo v letalski in vesoljski industriji, ladjedelci, restavratorji, predelovalci motornih vozil ipd. Stroji preoblikujejo pločevino na principu krčenja oz. raztezanja materiala.
Galerija: Oblikovalni stroji Eckold