O nas

PREDANOST. KAKOVOST. DOSTOPNOST.

“Change is the only constant in life.”

Heraclitus, a Greek philosopher

V podjetju Marex gradimo svoje poslanstvo na predanem odnosu do kupcev, katerih potrebe so nam vodilo pri oblikovanju ustrezne ponudbe izdelkov ter storitev, ki jih kupcem zagotavljamo vsak dan ter gradimo dolgoročen partnerski odnos. Naša vizija temelji na načelih visoke kakovosti, strokovnem svetovanju in dostopnosti. To dosegamo s pomočjo priznanih blagovnih znamk, nenehnim izobraževanjem zaposlenih, širitvijo prodajnega programa in novih prodajnih poti.

Aljaž Filipič
CEO

Dobrodošli v naš svet. Svet pločevin, strešnih in fasadnih sistemov in strojev.

Podjetje Marex že od leta 1990 svojim kupcem zagotavlja odlično ponudbo kvalitetnih izdelkov in vrhunsko storitev, ki temelji na strokovnem svetovanju, ki ga izvaja usposobljeno osebje. Naša prednost zanesljivega distributerja nam omogoča, da lahko ponudimo izredno širok prodajni program, hitro dobavo in odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Marex pristop

Celovita obravnava

Podjetje Marex d.o.o. sodeluje predvsem s strankami, ki iščejo dolgoročnega partnerja, ki bi z njimi rastel in jim stal ob strani, ter jih tudi seznanjal z najnovejšimi razvojnimi trendi.
Vsaki stranki se prilagodimo in poiščemo najbolj optimalno rešitev!

Pristop podjetja:

  • Odlična, usposobljena ekipa, kjer imajo vsi zaposleni večletne izkušnje. Velik poudarek je tudi na izobraževanju.
  • Zaupanje in zanesljivost. To je osnova našega pristopa, saj se zavedamo, da naše stranke potrebujejo resnega partnerja, ki mu lahko zaupajo.
  • Vrhunski proizvodi vodilnih svetovnih dobaviteljev– pri svojem delu ponujamo samo uveljavljene in preizkušene blagovne znamke.