E: info@marex.si | T: +386 1 788 83 50 |

Izberi jezik: SLO | HR | EN | DE

Domov > Novice & sejmi

Novice & sejmi

Aktualne novice iz podjetja Marex

Novice & Sejmi

Tradicionalno smučarsko prvenstvo krovcev, kleparjev in tesarjev 2020

datum objave: 18. november 2019

V imenu organizatorja vas vabimo na tradicionalno smučarsko prvenstvo krovcev, kleparjev in tesarjev, ki bo potekalo v petek dne 10. januarja 2020 na Krvavcu. Čaka vas pester program z igrami, ansamblom DORI in voditeljema Francijem Podbrežnikom ter Marušo Močnik.

Prijave se sprejemajo na telefonu 041 614 105 ter po el. pošti info@streha-kuhar.si.


 Kostanjev piknik v Slovenj Gradcu

datum objave: 16. oktober 2019

Prišla je jesen, dnevi postajajo krajši in hladnejši, pravi čas za peko kostanja in okušanje svežega mošta.

Zato smo v petek 11.10.2019 v naši poslovalnici v Slovenj Gradcu skupaj z našim dobaviteljem GERARD organizirali kostanjev piknik, kjer pa ni manjkala tudi topla malica.

Nekaj utrinkov si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Galerija

Preživeli smo čudovit dan na Primorskem

datum objave: 1. oktober 2019

Po primorski zadiši,... pršut, vino, oljke... šššš kombi mimo prihrumi, po bencinu zadiši....

V petek dne 27. septembra 2019 smo skupaj z našim dobaviteljem PREFA organizirali zabavni dogodek v Portorožu in okolici.

Poleg vožnje s starodobniki in spoznavanja skritih kotičkov obalne Primorske, smo se pozabavali tudi z različnimi aktivnostmi (preizkus ročnih spretnosti, štafeta s poniji). Ob okusni primorski kulinariki pa smo nazdravili na pretekle in na prihodnje poslovne uspehe.

Nekaj utrinkov si lahko ogledate v spodnji galeriji.

sejem dom 2019

Galerija

Piknik pred koncem poletja

datum objave: 10. september 2019

V podjetju Marex se pa vedno nekaj dogaja - zadišalo je po žaru in točilo se je hladno pivo! Pred našo poslovalnico v Grosupljem smo v sredo 4. septembra 2019 imeli piknik, katerega smo organizirali skupaj z našima dobaviteljema VELUX in GERARD.

Prijetno druženje smo popestrili tudi s predstavitvijo profesionalnega ročnega in električnega orodja DeWalt za tesarske in krovske storitve.

Nekaj utrinkov si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Galerija

Mednarodni industrijski sejem 2019

datum objave: 15. april 2019

Na letošnjem Mednarodnem industrijskem sejmu smo predstavili kar nekaj novosti. Predstavili smo novi krivilni stroj JORNS JDB ter naše nove dobaviteljee LAG Machinery in DANOBAT.

Sejem je potekal od 9. do 12. aprila 2019 v Celju. Več si lahko ogledate v spodnji galeriji.

sejem dom 2019

Galerija

58. SEJEM DOM 2019

datum objave: 11. marec 2019

Tako kot vsako leto, smo se tudi letos predstavili na sejmu Dom 2019, ki je potekal od 5. do 10. marca 2019 v Ljubljani. Tokrat smo z vam lahko na večjem razstavnem prostoru še bolje predstavili naš prodajni program iz strešnih kritin, pločevin in strojev.

Nekaj utrinkov si poglejte v spodnji galeriji.

sejem dom 2019

Galerija

Šolanje Gerard

datum objave: 23. januar 2019

Tudi letos smo v sodelovanju z našim dobaviteljem Gerard organizirali šolanje v Mislinji,  na katerem so se na razgibanem modelu strehe predstavile osnove pravilnega krojenja strešnikov, načini polaganja strešnikov ter GERARD sekundarna kritina.

Predstavljene so bile tudi novosti:

  • GERARD strešna folija
  • GERARD RENT - možnost najema specialnega orodja - rezalne mize/giljotine in kombinirane krivilne naprave

Naj vas spomnimo še, da organiziramo še drugi termin šolanja in sicer 12. februarja 2019 v Grosupljem. Imamo še nekaj mest prostih, zato pohitite s prijavami.

V spodnji galeriji si oglejte nekaj utrinkov s šolanja.

Galerija

DOBAVA NOVIH KRIVILNIH STROJEV JORNS

datum objave: 13. januar 2019

V začetku leta 2019 smo našemu partnerju dobavili novi krivilni stroj TwinPro 200 podjetja Jorns, katerega se držijo lastnosti moč in hitrost. Stroj ima najnovejšo kontrolo ter možnost krivljenja jekla debeline 2 mm in dolžine 8 m. Večja tehnična varnost pripomore k zmanjšanju možnosti napak delavcev. 

V kratkem bo za novi krivilni stroj TwinPro 150 bogatejši tudi naš partner Kovinarstvo Bučar Drago s.p. Več o tem v kratkem.euroblech 2018euroblech 2018
euroblech 2018
Smučarska tekma krovcev, kleparjev in tesarjev

datum objave: 7. januar 2019

V petek dne 4. januarja 2019 je na Krvavcu potekala sedaj že tradicionalna tekma krovcev, kleparjev in tesarjev, katere se je udeležila tudi ekipa Marex. Prijetno vzdušje so začinili uspešni nastopi vseh tekmovalcev. Nekaj utrinkov si oglejte v spodnji galeriji.


Galerija

Marex kar na treh sejmih v marcu in aprilu

datum objave: 4. december 2018

Obveščamo vas, da bomo v prvi polovic leta prisotni kar na treh sejmih.

Kot vsako leto se vam bomo tudi tokrat predstavili na sejmu DOM v Ljubljani z našim programom s področja strešnih sistemov, pločevin, strojev in orodji.

Na mednarodnem industrijskem sejmu v Celju, se vam bomo predstavili z našim širokim strojnim programom. Predstavili bomo blagovne znamke Jorns, Schechtl, Prinzing, Smartlift, RAS, Forstner, Eckold, Viavac, Geda, Schlebach, Leister...

Teden dni kasneje pa nas lahko obiščete na sejmu SEEBBE (Mednarodni gradbeni sejem), kjer bo naša glavna atrakcija stroj za oglato krivljenje JORNS. Predstavljen bo tudi naš preostali program s področja strešnih kritin, pločevin, strojev in opreme.


sejem dom

DATUM: 5. - 10. marec 2019

Gospodarsko razstavišče Ljubljana

sejem formatool

DATUM: 9. - 12. april 2019

Celjski sejem


Obiskali smo naše dobavitelje na sejmu EUROBLECH 2018

datum objave: 25. oktober 2018

V času od 23. do 26. oktobra se je na mednarodnem sejmu EUROBLECH 2018 v Hannovru predstavilo kar nekaj naših dobaviteljev in sicer JORNS, PRINZING, RAS, SCHLEBACH, FORSTNER, SCHECHTL in FAR.

Sejem smo obiskali tudi mi in vam bili na voljo za svetovanje. Ravno zaradi tega je sejem obiskalo lepo število naših strank, kjer smo začrtali tudi nove cilje za prihodnost.euroblech 2018

Nekaj utrinkov:


euroblech 2018
Rafting v Bovcu

datum objave: 19. oktober 2018

Konec septembra smo lovili še zadnje lepe sončne dneve pred zimo in skupaj z našim dobaviteljem PREFA organizirali pustolovščino v Bovcu. Ta je vključevala adrenalina poln dan, ki smo ga preživeli na raftingu, ob preizkušanju mirne roke pri streljanju in ob občudovanju prečudovitega slapa Boka in bovške narave.

Poleg velike doze adrenalina smo ob slastni bovški hrani ter pri večerji ob prijetni glasbi nazdravili na pretekle in na bodoče skupne uspehe.

Oglejte si nekaj utrinkov iz zabavnega dneva in večera v spodnji galeriji.


marex
prefa

Galerija

Marex kot sponzor strokovne konference SFERA 2018 v Mostarju

datum objave: 19. oktober 2018

V čast nam je, da vas lahko povabimo na VI. Mednarodno znanstveno strokovno konferenco Sfera 2018: Tehnologija, materializacija in strešni sistemi; kjer je naše podjetje tudi eden od sponzorjev dogodka. Konferenca bo potekala 24. - 25. oktobra 2018. Obiščete lahko naš razstavni prostor in uživate v številnih predavanjih in vsebinah, ki prispevaju k razvoju industrije, znanosti in izobraževanja s področja strešnih sistemov.

sfera 2018
Marex novi sponzor avto moto kluba Tunjice

datum objave: 17. september 2018

Avto moto klub Tunjice je športno društvo ljubiteljev avto moto športa. Društvo aktivno deluje pod okriljem panožne zveze za avto šport AŠ 2005, omogoča svojim članom pridobivanje športnih licenc in izobraževanje za športne funkcionarje, nudi pomoč in podporo klubskim voznikom - dirkačem v avtokrosu ter organizira oglede dirk avto moto športa doma in v tujini.

Ob 10. obletnici kluba, smo se v Marex-u odločili podpreti njihovo delovanje in s tem tudi njegove dirkače.Tunjice
tunjice
Vabilo na sejem MOS 2018

datum objave: 10. julij 2018

Tudi letos se bomo predstavili na sejmu MOS, ki bo potekal od 11. - 16. septembra 2018 v Celju. Tudi letos vam bomo predstavili našo široko paleto strešnih kritin, kleparskih izdelkov, pločevine ter strojev in opreme. 

Obiščite nas v dvorani J na razstavnem prostoru št. 16.


MOS 2018

Galerija

Na sejmu MOS 2018 se bodo predstavljali tudi naši dobavitelji

datum objave: 10. julij 2018

Na sejmu MOS, ki bo potekal od 11. - 16. septembra 2018 v Celju se bodo predstavili tudi naši dobavitelji, kot so Gerard, Velux,...

Obiščite jih v dvorani J!


MOS 2018
Zadišalo bo po žaru!

datum objave: 6. julij 2018

Ni lepšega kot popestriti dan s prijetno družbo, zato vas z našim dobaviteljem PREFA vabimo, da se nam pridružite v torek 10. julija 2018 med 10:00 - 14:00 uro v MAREX poslovalnici v Grosupljem, kjer bo zadišalo po žaru ter se točilo hladno pivo.


leister
Poglejte si utrinke v spodnji galeriji.

Galerija

Zajtrk v Marex-u!

datum objave: 29. junij 2018

V sodelovanju z našimi dobavitelji SIKA in LEISTER smo v četrtek dne 28. junija 2018 med 10:00 in 12:00 uro pred našo poslovalnico v Grosupljem organizirali praktični prikaz varjenja folije.

Prisotno je bilo tudi podjetje ILD, ki je predstavilo možnost vgradnje elektroprevodnega filca.

Že dopoldne smo vse obiskovalce postregli tudi z rogljički in kavico.

Oglejte si tudi nekaj utrinkov v spodnji galeriji.


Sika
leister
sajam seebbe

Galerija

Mednarodni sejem BIAM 2018 v Zagrebu - 24. do 27. april 2018

datum objave: 4. maj 2018

Vsake dve leti nastopi v Zagrebu mednarodni sejem strojev in orodij BIAM in tudi letos smo se predstavili z našim širokim programom s področja:

- krivljenje pločevin,
- previjanja in razrez pločevin,
- oblikovanje pločevin,
- varjenje z vročim zrakom,
- vakumska dvigala
in še mnoga druga.

Oglejte si še nekaj utrinkov v spodnji galeriji

sajam seebbe

Galerija

Mednarodni gradbeni sejem v Beogradu - SEEBBE 2018

datum objave: 3. maj 2018

Letos smo se prvič predstavili na mednarodnem gradbenem sejmu v Beogradu, ki je potekal od 18. do 21. aprila 2018. Predstavili smo krivilni stroj TwinMatic Pro 150-1250-6.4 podjetja JORNS, ter tudi naš preostali program strojev podjetij Smartlift, Viavac, Prinzing, Schlebach, Schwartmanns, Eckold, Schechtl, Spiro, Stubai, Wuko, Biegetecat in preostali.

Predstavili smo tudi naš široki program pločevin (Mavis, Vestis, PREFA, Rheinzink) kot tudi program strešnih sistemov.

Oglejte si še nekaj utrinkov v spodnji galeriji

sajam seebbe

Galerija

Marex na sejmu Dom 2018

datum objave: 22. marec 2018

V času od 13. -18. marca 2018 je na Gospodarskem razstavišču potekal sejem Dom, kjer smo se predstavili tudi mi.

Predstavili smo:
- našega novega partnerja podjetje Isola, ki nudi vrhunske pločevinaste kritine ter novost - strešnik Powertekk Plano
- novo barvo Cortex linije Vestis (Mazzonetto)
- novi strešnik Alpine podjetja Gerard
- fasadno skodlo podjetja PREFA v kamnito sivi barvi
- podjetje Rheinzink
- našo pločevinasto linijo Marex DEKOR ter 
- tudi preostala podjetja iz našega prodajnega programa, kot so Enke, Tondach, Creaton, Strešniki Golob, Bramac,...


Oglejte si še nekaj utrinkov v spodnji galeriji

Galerija

Marex v aprilu sodeluje na dveh sejmih - sejem SEEBBE v Beogradu ter sejem BIAM v Zagrebu

datum objave: 21. marec 2018

Obveščavmo vas, da bo v naslednjem mesecu podjetje Marex prisotno na dveh sejmih.

Na sejmu SEEBBE (Mednarodni gradbeni sejem) bo naša glavna atrakcija stroj za oglato krivljenje JORNS TwinMatic-PRO-150-1250-6.4. Predstavljen bo tudi naš preostali program s področja strešnih kritin, pločevin, strojev in opreme.

Obiščite nas tudi teden dni kasneje na sejmišču v Zagrebu, kjer bo na ogled naš široki strojni program. Predstavili bomo blagovne znamke Jorns, Schechtl, Prinzing, Smartlift, RAS, Forstner, Eckold, Viavac, Geda, Schlebach,...

V primeru, da potrebujete vstopnice, nas lahko kontaktirate na info@marex.si (število vstopnic omejeno).


sajam seebbe

DATUM: 18. - 21. april 2018

Beograjsko sajmišče

DVORANA: 4
RAZSTAVNI PROSTOR: 4052


Marex na Facebook-u in Instagram-u! Všečkajte nas!

datum objave: 5. marec 2018

Vabimo vas, da nas všečkate in spremljate na Facebook in Instragram profilu, ki sta zaživela danes. Objavljene bodo različne novičke in akcijske ponudbe podjetja Marex.

marex facebook
marex facebook


Seminar ENKE in ISOLA

datum objave: 10. januar 2018

V Podjetje Marex je letos postalo ekskluzivni zastopnik in prodajalec ENKE ter ISOLA proizvodov v Sloveniji in na področju republik nekdanje Jugoslavije, zato smo vam želeli predstaviti obe oblagovni znamki. V ta namen smo dne 9. januarja organizirali seminar za izvajalce, katerega se je udeležila množica krovcev in kleparjev iz cele Slovenije.


ISOLA Powertekkisola

Na seminarju so bile poleg tehničnih informacij glede vgradnje, praktičnih izkušenj pri montaži kritin, ki izvajalcem olajšajo delo, predstavljene naslednje teme:

  • NOVOST 2018: ISOLA Powertekk strešna kritina ravne oblike
  • ISOLA Pwertekk NORDIC in TYRI (jekleni strešni kritini s posipom) ter EXCLUSIVE (jeklena strešna kritina brez posipa v svetleči in mat izvedbi)
  • ISOLA strešne bitumenske skodle
  • ISOLA strešne podložne folijeENKE premazienke

Na osnovi primerov iz prakse smo predstavili naslednje teme:

  • Tekoči umetni masi za tesnjenje ravnih streh ter zahtevnih zaključkov in prebojev
  • ENKOPUR® in ENKRYL® ter pravila pri izboru ustreznega predpremaza
  • Lepilo ENKOLIT® za lepljenje pločevine na najrazličnejše podlage
  • ENKETOP kot zaključni sloj nad izvedenim ENKOPUR® tesnjenjem, zaščitni antikorozijski barvni premaz MULTI-PROTECT ter univerzalno gradbeno lepilo ENKE CONTACT z dobro oprijemljivostjo na skoraj vseh gradbenih materialih.


V drugem delu so udeleženci preizkusili tesnjenje vsaj enega preboja oziroma zaključka.Več si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Galerija

Smučarska tekma krovcev, kleparjev in tesarjev na Krvavcu

datum objave: 8. januar 2018

V petek 5. januarja se je na strminah Krvavca sedaj že tradicionalno odvijala smučarska tekma krovcev, kleparjev in tesarjev, na kateri je nastopila tudi ekipa Marex. Kljub slabšemu vremenu se je prvenstva udeležila velika množica in ustvarila prijetno vzdušje.REZULTATI:
smučarska tekma kleparjevIščemo nove člane naše ekipe

datum objave: 24. oktober 2017

Uspešno poslovanje v današnji ekonomiji in dinamiki dela zagotavljajo strokovno usposobljeni zaposleni, ki čutijo pripadnost podjetju. Veliko se izobražujemo in iščemo najbolj optimalne rešitve za stranke - tako na strokovnem področju, kot tudi v odnosih.

Tokrat v svoje vrste vabimo sledeče kadre:
Podjetje MAREX skupaj s podjetjem SIKA obiskalo objekte v Združenih arabskih emiratih

datum objave: 22. oktober 2017

Odzvali smo se na povabilo podjetja SIKA in obiskali muzej Louvre v mestu Abu Dhabi, ki bo odprl svoja vrata predvidoma v novembru 2017 ter umetni otok Bluewater v mestu Dubai, kjer bo stalo tudi največje razgledno kolo na svetu imenovan "Dubai eye".

Posebnost muzeja Abu Dhabi Louvre je v tem, da stoji praktično na vodi ter bo ključno vlogo pri zaščiti objekta varovala hidroizolacija. Podjetje Sika s svojimi vrhunskimi folijami TPO zagotavlja maksimalno zaščito zato ji zaupajo tudi pri gradnji tako pomembnih objektov. Prav tako je podjetje Sika sodelovalo tudi pri gradnji objektov na novem umetnem otoku.

Poglejte si nekaj slik v spodnji galeriji...


poslovni izlet sika abu dhabi

Galerija

Obisk vrhunskih slovenskih športnikov na našem razstavnem
prostoru na MOS Celje

datum objave: 15. september 2017

Mednarodni obrtni sejem Celje, ki letos praznuje častitljivi 50. jubilej, je v torek odprl svoja vrata. Tudi letos nas lahko obiščete v hali J na razstavnem prostoru 11, kjer vam predstavljamo naš širok program strešnih kritin, kleparskih izdelkov, pločevine, tehničnih folij in izolacij, ročnih orodij itd. Hkrati naj vas obvestimo, da nas letos lahko obiščete tudi na zunanjem prostoru 423a, kjer vam predstavljamo vakumska dvigala ter Geda baterijsko lestev.

Naš razstavni prostor so našli tudi vrhunski športniki in dobitniki medalj z olimpijskih iger kajakaš Peter Kauzer, judoistka Lucija Polavder ter atlet Luka Janežič, kjer so spili kavico ter ob prijetnem klepetu spoznali naš program.

Vse do nedelje 17. septembra nas lahko na sejmu MOS 2017 obiščete tudi vi!

vrhunski športniki

Galerija MOS 2017

Podjetniško - obrtni in kmetijski sejem Brežice 2017

datum objave: 12. september 2017

Vabimo vas, da nas tudi letos obiščete na Podjetniškem - obrtnem in kmetijskem sejmu Brežice 2017, ki bo potekal v soboto 14. in nedeljo 15. oktobra 2017 na tradicionalni lokaciji v športni dvorani Brežice.

Predstavili vam bomo naš krovsko kleparski program (strešne kritine, pločevine, žlebovi, stroji,...se bomo na razstavnem prostoru 110.

Veselimo bomo vašega obiska!

podjetniško obrtni in kmetijski sejem 2017

Kje se nahajamo?

pok 201750. MOS Celje

datum objave: 26. julij 2017

Tradicionalni celjski Mednarodni obrtni sejem (MOS) letos praznuje častitljivi 50. jubilej. Tudi letos bomo iz podjetja Marex d.o.o. predstavili našo široko paleto strešnih kritin, kleparskih izdelkov, pločevine ter strojev in opreme.


Vabimo vas, da nas med 12. in 17. septembrom 2017 obiščete:
- v dvorani J, na razstavnem prostoru št. 11
- na zunanjem prostoru ZP4


Veselimo bomo vašega obiska!

mos celje

Kje se nahajamo?

mos marex

Poglejte si lanskoletni utrinekŠolanje sodelavcev pri dobavitelju Leister v Švici

maj 2017

Nekaj naših sodelavcev se je udeležilo šolanja za uporabo in svetovanje pri prodaji orodja dobavitelja Leister iz Švice.

mazzonetto mazzonetto mazzonettoNOVO - PROFILIRNI STROJ SCHLEBACH QUADRO XXL

V aprilu smo dobavili našemu partnerju REM d.o.o., ki izdeluje različne bivalne kontejnerje, nov profilirni stroj SCHLEBACH QUADRO XXL za izdelavo strehe z dvojnim pokončnim spojem za kontejnerje.

S tem strojem kupec v eni fazi naredi vse segmente strehe in jih nato spoji s strojem FLITZER SCHLEBACH. Stroj QUADRO XXL omogoča izdelavo različnih profilov - menjavo kaset in s tem izdelavo tako kritin kot fasadnih oblog.
Je prvi take velikosti v Sloveniji.

Remu želimo še naprej uspešno prodajo kontejnerjev ter smo veseli, da so s stroji iz naše ponudbe povečali tako produktivnost kot kvaliteto.

slika2Sejem FORMATOOL

Od 4.4 - 7.4.2017 bo v Celju na Celjskem sejmu potekal sejem Formatool, kjer se bomo predstavili s priznanimi blagovnimi znamkami strojev za preoblikovanje pločevin kot so RAS, Jorns, Schechtl, Prinzing, Forstner in drugi.

Prosimo obiščite nas v dvorani D na prostoru št. 22.

Povezava do internetne strani sejma: http://www.ce-sejem.si/sejmi/2017/industrijski-sejem-2017

Se vidimo na sejmu!

MAREX D.O.O.

formatool 2017

Galerija: Sejem Formatool 2017

Sejem Dom 2017

Od 7.3 - 12.3.2017 bo v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču sejem Dom, kjer si boste lahko ogledali materiale in opremo za vašo dejavnost. Na sejmu bo prisotna tudi ekipa Marex d.o.o., kjer se bomo predstavili s priznanimi blagovnimi znamkami.

Prosimo obiščite nas v dvorani D na prostoru št. 16, kjer bomo predstavili naš program kritin, pločevin in kleparskih izdelkov, ter orodja.

Povezava do internetne strani sejma: http://www.sejemdom.si/

Se vidimo na sejmu Dom!

MAREX D.O.O.

sejem dom

Galerija: Sejem DOM 2017

Lep primer novogradnje s streho in delom fasade iz aluminija: VESTIS MAT 3D STUCCO

Izvedba: Krovstvo in kleparstvo Marjan Purg s.p. Majšperk.

hisa4 hisa3 hisa5Izobraževanje pri dobavitelju Mazzonetto - za izdelke VESTIS od 22. - 24. februarja

Skupaj z našimi strankami smo se udeležili šolanja za uporabo in obdelovanje izdelkov iz aluminija - blagovna znamka VESTIS pri našem dobavitelju Mazzonetto. Slišali smo veliko uporabnih novosti, ki nam bodo prišle prav pri nadaljnjem delu in pomagale pri trženju.

Nekaj utrinkov s šolanja:

mazzonetto mazzonettoIzobraževanje pri novem dobavitelju PREFA

S pričetkom letošnjega leta smo pričeli tržiti celovite strešne in fasadne sisteme, združene pod blagovno znamko PREFA, kamor pa sodi tudi pobarvani aluminij za falzanje, pod oznako PREFALZ . Da smo se lažje in hitreje seznanili z možnostmi, ki jih ponuja naš novi dobavitelj, smo se skupaj z nekaterimi našimi poslovnimi partnerji v februarju udeležili izobraževanja.

pre1 pre2 pre3Prvenstvo krovcev, kleparjev in tesarjev na Krvavcu

7. januar 2017

Tudi Marexova ekipa je sodelovala na smučarski tekmi na Krvavcu, ki jo je priredila sekcija krovcev, kleparjev in tesarjev Gorenjske. Za uspešen prihod v cilj so udeleženci prejeli medalje. Naporni tekmi je sledilo družabno srečanje.

tekmovanje krovcev in tesarjevMAREX je postal distributer proizvajalca PREFE v Sloveniji!

S 1.1.2017 je Marex postal distributer za aluminij pločevino in izdelke proizvajalca PREFA!
Možna dobava aluminijastih trakov, plošč PREFA za namene obrob, frčad, fasad, pa tudi priznanih strešnih sistemov PREFA z dolgo življenjsko dobo, ki se tržijo pod geslom: STREHA MOČNA KOT BIK!

sejem domPrednovoletni izlet s krovci po Beogradu 2. - 3. december 2016

7. januar 2017

Prijetne trenutke smo preživeli skupaj s krovci v začetku decembra.

izlet krovcev v beogradSejem EUROBLECH

Spoštovani poslovni partnerji,

Od 25.10 do 29.10.2016 bo v Hannovru v Nemčiji potekal Euroblech sejem, ki je največji sejem za preoblikovanje pločevin na svetu. Na sejmu si boste lahko ogledali stroje in opremo za vašo dejavnost.
Med 25. in 28.10 bo na sejmu prisotna tudi ekipa Marex d.o.o., kjer bomo pomagali našim dobaviteljem in partnerjem, ki so tam prisotni. Spodaj lahko vidite nekatere izmed njih:

- JORNS, hala 27, razstavni prostor M51
- RAS, hala 11, razstavni prostor B154
- FORSTNER, hala 13, razstavni prostor B50
- SCHECHTL, hala 11, razstavni prostor G144
- SCHLEBACH, hala 11, razstavni prostor G135
- PRINZING, hala 13, razstavni prostor C49
- ECKOLD, hala 13, razstavni prostor B53 in drugi.

Povezava do internetne strani sejma: http://www.euroblech.com/english/

Za vse informacije glede sejma kontaktirajte:

g. Domen Grozde - 051/250-349

Se vidimo na EuroBlech v Hannovru!

MAREX D.O.O.

sejem euroblechSejem MOS 2016

Podjetje Marex d.o.o. je tradicionalno kot vsako leto sodelovalo na Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti v Celju, kjer se še posebej poudarja naš prodajni program strešnih kritin in krovsko kleparskih orodij.

sejem mos 2016

Galerija: Sejem MOS 2016

Bodite obveščeni o aktualnih novicah podjetja Marex

Zahvaljujemo se vam prijavo na naše e-novice.