E: info@marex.si | T: +386 1 788 83 50 |

Izberi jezik: SLO | HR | EN | DE

Domov > Novice & sejmi

Novice & sejmi

Aktualne novice iz podjetja Marex

Novice & Sejmi

Spremembe v delovnem času

datum objave: 22. februar 2018

Obveščamo vas, da bo zaradi zimskih razmer poslovna enota Brežice v petek dne 23. februarja 2018 ZAPRTA. Poslovni enoti Ljubljana in Slovenj Gradec bosta delovali do 13-te ure, medtem ko bo poslovna enota Kranj delovala do 11-te ure. Spremenjeni delovni čas velja do preklica.

OD PONEDELJKA DO PETKA

7 - 13

SOBOTA, NEDELJA, PRAZNIKI

zaprto
Spremenjeni delovni čas PE Slovenj Gradec in PE Brežice v času zimskih razmer

datum objave: 13. februar 2018

Obveščamo vas, da se zaradi zimskih razmer skrajša delovni čas v poslovnih enotah Slovenj Gradec in Brežice. Spremenjeni delovni čas velja do preklica. PREKLICANO!

OD PONEDELJKA DO PETKA

7 - 13

SOBOTA, NEDELJA, PRAZNIKI

zaprto
Kolektivni dopust

datum objave: 2. februar 2018

Obveščamo vas, da bo v podjetju Marex v petek, dne 9. februarja 2018 kolektivni dopust. Naše poslovalnice bodo v naslednjem tednu odprte od 5. do 7. februarja 2018. 
Seminar ENKE in ISOLA

datum objave: 10. januar 2018

V Podjetje Marex je letos postalo ekskluzivni zastopnik in prodajalec ENKE ter ISOLA proizvodov v Sloveniji in na področju republik nekdanje Jugoslavije, zato smo vam želeli predstaviti obe oblagovni znamki. V ta namen smo dne 9. januarja organizirali seminar za izvajalce, katerega se je udeležila množica krovcev in kleparjev iz cele Slovenije.


ISOLA Powertekkisola

Na seminarju so bile poleg tehničnih informacij glede vgradnje, praktičnih izkušenj pri montaži kritin, ki izvajalcem olajšajo delo, predstavljene naslednje teme:

  • NOVOST 2018: ISOLA Powertekk strešna kritina ravne oblike
  • ISOLA Pwertekk NORDIC in TYRI (jekleni strešni kritini s posipom) ter EXCLUSIVE (jeklena strešna kritina brez posipa v svetleči in mat izvedbi)
  • ISOLA strešne bitumenske skodle
  • ISOLA strešne podložne folijeENKE premazienke

Na osnovi primerov iz prakse smo predstavili naslednje teme:

  • Tekoči umetni masi za tesnjenje ravnih streh ter zahtevnih zaključkov in prebojev
  • ENKOPUR® in ENKRYL® ter pravila pri izboru ustreznega predpremaza
  • Lepilo ENKOLIT® za lepljenje pločevine na najrazličnejše podlage
  • ENKETOP kot zaključni sloj nad izvedenim ENKOPUR® tesnjenjem, zaščitni antikorozijski barvni premaz MULTI-PROTECT ter univerzalno gradbeno lepilo ENKE CONTACT z dobro oprijemljivostjo na skoraj vseh gradbenih materialih.


V drugem delu so udeleženci preizkusili tesnjenje vsaj enega preboja oziroma zaključka.Več si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Galerija

Smučarska tekma krovcev, kleparjev in tesarjev na Krvavcu

datum objave: 8. januar 2018

V petek 5. januarja se je na strminah Krvavca sedaj že tradicionalno odvijala smučarska tekma krovcev, kleparjev in tesarjev, na kateri je nastopila tudi ekipa Marex. Kljub slabšemu vremenu se je prvenstva udeležila velika množica in ustvarila prijetno vzdušje.REZULTATI:
smučarska tekma kleparjevKolektivni dopust od 27. decembra 2017 do vključno 02. januarja 2018

Spoštovani poslovni partnerji in cenjeni kupci,


obveščamo vas, da imamo od 27. decembra 2017 do vključno 02. januarja 2018 kolektivni dopust in zato bodo centrala v Grosuplju ter poslovne enote v Ljubljani, Kranju, Brežicah in Slovenj Gradcu v navedenem obdobju zaprte.


S poslovanjem bomo ponovno pričeli v sredo, 3. januarja 2018 ob 07:00 uri.


Ob koncu leta se vam hkrati zahvaljujemo za zaupanje in prijetno sodelovanje ter vam želimo srečno, zdravo in uspešno 2018.

 

Vaš partner Marex


Prehajamo na zimski delovni čas

datum objave: 27. november 2017

Obveščamo vas, da s 1.12.2017 prehajamo na zimski delovni čas, ki bo veljal vse do 28.2.2018. Zimski delovni čas je sledeč:

OD PONEDELJKA DO PETKA

7 - 16

SOBOTA, NEDELJA, PRAZNIKI

zaprto
Iščemo nove člane naše ekipe

datum objave: 24. oktober 2017

Uspešno poslovanje v današnji ekonomiji in dinamiki dela zagotavljajo strokovno usposobljeni zaposleni, ki čutijo pripadnost podjetju. Veliko se izobražujemo in iščemo najbolj optimalne rešitve za stranke - tako na strokovnem področju, kot tudi v odnosih.

Tokrat v svoje vrste vabimo sledeče kadre:
Podjetje MAREX skupaj s podjetjem SIKA obiskalo objekte v Združenih arabskih emiratih

datum objave: 22. oktober 2017

Odzvali smo se na povabilo podjetja SIKA in obiskali muzej Louvre v mestu Abu Dhabi, ki bo odprl svoja vrata predvidoma v novembru 2017 ter umetni otok Bluewater v mestu Dubai, kjer bo stalo tudi največje razgledno kolo na svetu imenovan "Dubai eye".

Posebnost muzeja Abu Dhabi Louvre je v tem, da stoji praktično na vodi ter bo ključno vlogo pri zaščiti objekta varovala hidroizolacija. Podjetje Sika s svojimi vrhunskimi folijami TPO zagotavlja maksimalno zaščito zato ji zaupajo tudi pri gradnji tako pomembnih objektov. Prav tako je podjetje Sika sodelovalo tudi pri gradnji objektov na novem umetnem otoku.

Poglejte si nekaj slik v spodnji galeriji...


poslovni izlet sika abu dhabi

Galerija

Obisk vrhunskih slovenskih športnikov na našem razstavnem
prostoru na MOS Celje

datum objave: 15. september 2017

Mednarodni obrtni sejem Celje, ki letos praznuje častitljivi 50. jubilej, je v torek odprl svoja vrata. Tudi letos nas lahko obiščete v hali J na razstavnem prostoru 11, kjer vam predstavljamo naš širok program strešnih kritin, kleparskih izdelkov, pločevine, tehničnih folij in izolacij, ročnih orodij itd. Hkrati naj vas obvestimo, da nas letos lahko obiščete tudi na zunanjem prostoru 423a, kjer vam predstavljamo vakumska dvigala ter Geda baterijsko lestev.

Naš razstavni prostor so našli tudi vrhunski športniki in dobitniki medalj z olimpijskih iger kajakaš Peter Kauzer, judoistka Lucija Polavder ter atlet Luka Janežič, kjer so spili kavico ter ob prijetnem klepetu spoznali naš program.

Vse do nedelje 17. septembra nas lahko na sejmu MOS 2017 obiščete tudi vi!

vrhunski športniki

Galerija MOS 2017

Podjetniško - obrtni in kmetijski sejem Brežice 2017

datum objave: 12. september 2017

Vabimo vas, da nas tudi letos obiščete na Podjetniškem - obrtnem in kmetijskem sejmu Brežice 2017, ki bo potekal v soboto 14. in nedeljo 15. oktobra 2017 na tradicionalni lokaciji v športni dvorani Brežice.

Predstavili vam bomo naš krovsko kleparski program (strešne kritine, pločevine, žlebovi, stroji,...se bomo na razstavnem prostoru 110.

Veselimo bomo vašega obiska!

podjetniško obrtni in kmetijski sejem 2017

Kje se nahajamo?

pok 201750. MOS Celje

datum objave: 26. julij 2017

Tradicionalni celjski Mednarodni obrtni sejem (MOS) letos praznuje častitljivi 50. jubilej. Tudi letos bomo iz podjetja Marex d.o.o. predstavili našo široko paleto strešnih kritin, kleparskih izdelkov, pločevine ter strojev in opreme.


Vabimo vas, da nas med 12. in 17. septembrom 2017 obiščete:
- v dvorani J, na razstavnem prostoru št. 11
- na zunanjem prostoru ZP4


Veselimo bomo vašega obiska!

mos celje

Kje se nahajamo?

mos marex

Poglejte si lanskoletni utrinekŠolanje sodelavcev pri dobavitelju Leister v Švici

maj 2017

Nekaj naših sodelavcev se je udeležilo šolanja za uporabo in svetovanje pri prodaji orodja dobavitelja Leister iz Švice.

mazzonetto mazzonetto mazzonettoNOVO - PROFILIRNI STROJ SCHLEBACH QUADRO XXL

V aprilu smo dobavili našemu partnerju REM d.o.o., ki izdeluje različne bivalne kontejnerje, nov profilirni stroj SCHLEBACH QUADRO XXL za izdelavo strehe z dvojnim pokončnim spojem za kontejnerje.

S tem strojem kupec v eni fazi naredi vse segmente strehe in jih nato spoji s strojem FLITZER SCHLEBACH. Stroj QUADRO XXL omogoča izdelavo različnih profilov - menjavo kaset in s tem izdelavo tako kritin kot fasadnih oblog.
Je prvi take velikosti v Sloveniji.

Remu želimo še naprej uspešno prodajo kontejnerjev ter smo veseli, da so s stroji iz naše ponudbe povečali tako produktivnost kot kvaliteto.

slika2Sejem FORMATOOL

Od 4.4 - 7.4.2017 bo v Celju na Celjskem sejmu potekal sejem Formatool, kjer se bomo predstavili s priznanimi blagovnimi znamkami strojev za preoblikovanje pločevin kot so RAS, Jorns, Schechtl, Prinzing, Forstner in drugi.

Prosimo obiščite nas v dvorani D na prostoru št. 22.

Povezava do internetne strani sejma: http://www.ce-sejem.si/sejmi/2017/industrijski-sejem-2017

Se vidimo na sejmu!

MAREX D.O.O.

formatool 2017

Galerija: Sejem Formatool 2017

Sejem Dom 2017

Od 7.3 - 12.3.2017 bo v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču sejem Dom, kjer si boste lahko ogledali materiale in opremo za vašo dejavnost. Na sejmu bo prisotna tudi ekipa Marex d.o.o., kjer se bomo predstavili s priznanimi blagovnimi znamkami.

Prosimo obiščite nas v dvorani D na prostoru št. 16, kjer bomo predstavili naš program kritin, pločevin in kleparskih izdelkov, ter orodja.

Povezava do internetne strani sejma: http://www.sejemdom.si/

Se vidimo na sejmu Dom!

MAREX D.O.O.

sejem dom

Galerija: Sejem DOM 2017

Lep primer novogradnje s streho in delom fasade iz aluminija: VESTIS MAT 3D STUCCO

Izvedba: Krovstvo in kleparstvo Marjan Purg s.p. Majšperk.

hisa4 hisa3 hisa5Izobraževanje pri dobavitelju Mazzonetto - za izdelke VESTIS od 22. - 24. februarja

Skupaj z našimi strankami smo se udeležili šolanja za uporabo in obdelovanje izdelkov iz aluminija - blagovna znamka VESTIS pri našem dobavitelju Mazzonetto. Slišali smo veliko uporabnih novosti, ki nam bodo prišle prav pri nadaljnjem delu in pomagale pri trženju.

Nekaj utrinkov s šolanja:

mazzonetto mazzonettoIzobraževanje pri novem dobavitelju PREFA

S pričetkom letošnjega leta smo pričeli tržiti celovite strešne in fasadne sisteme, združene pod blagovno znamko PREFA, kamor pa sodi tudi pobarvani aluminij za falzanje, pod oznako PREFALZ . Da smo se lažje in hitreje seznanili z možnostmi, ki jih ponuja naš novi dobavitelj, smo se skupaj z nekaterimi našimi poslovnimi partnerji v februarju udeležili izobraževanja.

pre1 pre2 pre3Prvenstvo krovcev, kleparjev in tesarjev na Krvavcu

7. januar 2017

Tudi Marexova ekipa je sodelovala na smučarski tekmi na Krvavcu, ki jo je priredila sekcija krovcev, kleparjev in tesarjev Gorenjske. Za uspešen prihod v cilj so udeleženci prejeli medalje. Naporni tekmi je sledilo družabno srečanje.

tekmovanje krovcev in tesarjevMAREX je postal distributer proizvajalca PREFE v Sloveniji!

S 1.1.2017 je Marex postal distributer za aluminij pločevino in izdelke proizvajalca PREFA!
Možna dobava aluminijastih trakov, plošč PREFA za namene obrob, frčad, fasad, pa tudi priznanih strešnih sistemov PREFA z dolgo življenjsko dobo, ki se tržijo pod geslom: STREHA MOČNA KOT BIK!

sejem domPrednovoletni izlet s krovci po Beogradu 2. - 3. december 2016

7. januar 2017

Prijetne trenutke smo preživeli skupaj s krovci v začetku decembra.

izlet krovcev v beogradSejem EUROBLECH

Spoštovani poslovni partnerji,

Od 25.10 do 29.10.2016 bo v Hannovru v Nemčiji potekal Euroblech sejem, ki je največji sejem za preoblikovanje pločevin na svetu. Na sejmu si boste lahko ogledali stroje in opremo za vašo dejavnost.
Med 25. in 28.10 bo na sejmu prisotna tudi ekipa Marex d.o.o., kjer bomo pomagali našim dobaviteljem in partnerjem, ki so tam prisotni. Spodaj lahko vidite nekatere izmed njih:

- JORNS, hala 27, razstavni prostor M51
- RAS, hala 11, razstavni prostor B154
- FORSTNER, hala 13, razstavni prostor B50
- SCHECHTL, hala 11, razstavni prostor G144
- SCHLEBACH, hala 11, razstavni prostor G135
- PRINZING, hala 13, razstavni prostor C49
- ECKOLD, hala 13, razstavni prostor B53 in drugi.

Povezava do internetne strani sejma: http://www.euroblech.com/english/

Za vse informacije glede sejma kontaktirajte:

g. Domen Grozde - 051/250-349

Se vidimo na EuroBlech v Hannovru!

MAREX D.O.O.

sejem euroblechSejem MOS 2016

Podjetje Marex d.o.o. je tradicionalno kot vsako leto sodelovalo na Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti v Celju, kjer se še posebej poudarja naš prodajni program strešnih kritin in krovsko kleparskih orodij.

sejem mos 2016

Galerija: Sejem MOS 2016

Bodite obveščeni o aktualnih novicah podjetja Marex

Zahvaljujemo se vam prijavo na naše e-novice.