E: info@marex.si | T: +386 1 788 83 50 |

Izberi jezik: SLO | HR | EN | DE

Domov > Stroji & oprema > Krivljenje pločevine

Krivljenje pločevine

Pri krivljenju pločevine zaupajte strojem priznanih svetovnih proizvajalcev.

Stroji za oglato krivljenje

Nudimo stroje za oglato krivljenje v različnih dolžinah ter za različne debeline. Stroji so dobavljivi v enostavni - mehanski, elektro - motorni ali servo -hidravlični izvedbi. Upravljanje je lahko ročno, polavtomatsko ali popolnoma avtomatsko, kjer obstaja tudi možnost uporabe robotov za nakladanje/razklad anje v/iz stroja.

slika2

APLIKACIJA JORNS J-BEND

Podjetje Jorns predstavlja novo aplikacijo za mobilne telefone in tablične računalnike po imenu J-Bend. Aplikacija omogoča risanje profilov na mobilnih napravah in tabličnih računalnikih. Ko ustvarite profil , z njim ustvarite oz. ga dodate v projekt, kjer vpišete še dolžino profila, debelino pločevine, št. kosov in material. Nato lahko ta projekt pošljete preko maila v Pdf obliki oz. v xml obliki direktno na Jornsov krivilni stroj z najnovejšo CP100 kontrolo. Na ta način si boste olajšali delo, prihranili na času in znatno zmanjšali možnost napak.

Aplikacija je na voljo za IOS in Android operacijske sisteme. Naložite si brezplačno verzijo s AppStore-a oz Google Play-a še danes.

Galerija: Stroji za oglato krivljenje

Stroji za okroglo krivljenje

Nudimo dvo, tri in štiri valjčne stroje za okroglo krivljenje in za različne debeline pločevine. Možna je dobava tudi dobava avtomatov za okroglo krivljenje. Izvedba je lahko ročna ali elektromehanska. Upravljanje je enostavno ali polavtomatsko.Galerija: Stroji za okroglo krivljenje