Strešni dodatki

Prodajni program strešnih dodatkov zajema raznovrstne proizvode, ki so nepogrešljivi za kakovostno izvedbo strešne kritine.

Grebenski prezračevalni trakovi
Naš prodajni program zajema grebenske prezračevalne trakove, ki so preprosti za montažo in omogočajo potrebno prezračevanje. Na voljo so v standardnih barvah. Preprečujejo vdor vlage in nastanek plesni ter omogočajo vaši strehi dihati.

Slemenski trak
Slemenski trak je na voljo dolžine 5 m. Širina traku je standardna 310 mm oz. po želji tudi do 400 mm. Trak je samolepilen. Je paroprepusten in za vodo nepropusten. Uporablja se za zaščito strehe v slemenu pod slemenjakom, kjer preprečuje vdor tekočine, tudi insektov in ptičev. Trak je prilagodljiv obliki strehe.

Prezračevani trakovi
Naš prodajni program zajema vse vrste prezračevanih trakov v različnih materialih, barvah in dimenzijah. Prezračevalni trak se montira na kapu, kjer je vstop zraka v prezračevalni kanal pri prezračevanih strehah. Preprečuje vdor ptic in insektov.

Kapna rešetka
Kapna rešetka preprečuje vdor manjšim živalim in večjim insektom v medprostor med letvijo in streho. Dolžina kapne rešetke je 1 m. Dobavljiva v standardnih barvah in različnih kvalitetah plastike (reciklirana plastika ali polipropilen).

Dodatki za prezračevane strehe
V našem prodajnem programu imamo na voljo vse, kar je potrebno za kvalitetno prezračevanje strehe. Odzračni strešniki omogočajo vaši strehi dihanje in tako preprečujejo vdor vlage in nastanek plesni.

Prezračevalni set
Uporablja se za odzračevanje kopalnic, stranitarij in kuhinj. Priključek za cev je različnih dimenzij. Naklon zračnika se prilagodi glede na naklon strehe. Je univerzalen in primeren za vse vrste betonskih ali opečnih kritin. Dobavljiv  je v standardnih barvah in barvah po naročilu.

Antenski set
Je plastični strešnik z nastavkom za montažo cevi za anteno. Nastavek je oblikovan tako, da je primeren za različne naklone strehe in različne debeline cevi. Je univerzalen in za vse vrste betonskih ali opečnih kritin. Dobavljiv v standardnih barvah in barvah po naročilu.

Gibljiva cev
Omogoča lažje priključevanje odušnika na odzračevalno cev. Dobavljiva je v različnih dimenzijah.

Galerija

Imate vprašanja? Želite ponudbo?

Kontaktirajte nas! Naši svetovalci vam bodo pomagali pri pravilni odločitvi za nakup.