Enke

Enke se že od leta 1924 uspešno spopada z izzivi trga in je pri uporabnikih postal sinonim za visoko kakovostne proizvode za lepljenje pločevine ter za sanacije streh in talnih površin. Visoki standardi, ki jih že četrta generacija družinskega podjetja iz Nemčije uspešno prenaša naprej, zagotavljajo uporabnikom proizvode najvišje kakovosti in dolgotrajno funkcionalnost. Da so strehe neprepustne za vodo, tla vzdržljiva in kovinske kritine varne pred vremenskimi vplivi, zagotavlja Enke že skoraj 100 let.

Enke proizvodi so poznani ne samo v Nemčiji, temveč tudi v tujini in cenjeni zaradi svoje visoke zanesljivosti tudi pod ekstremnimi pogoji. Ni slučajno, da največji mednarodni avtomobilski koncerni zaradi zanesljivosti sanirajo svoje proizvodne hale ali upravne stavbe ne samo v Nemčiji, ampak tudi v Rusiji, na Kitajskem, v Švici in tudi v Sloveniji z Enke proizvodi.

Kupci radi uporabljajo Enke proizvode, ker je uporaba enostavna, ker zagotavljajo dolgotrajno funkcionalnost in ker pri uporabi lahko prihranijo mnogo časa.

Arctic seal

Enkolit

Enkopur

Predpremazi

Galerija

Imate vprašanja? Želite ponudbo?

Kontaktirajte nas! Naši svetovalci vam bodo pomagali pri pravilni odločitvi za nakup.