Bauder

Dolgoročno tesnjenje, učinkovita toplotna izolacija in varno zgrajena streha. Vaša streha mora imeti vse to. Podjetje Bauder je zato razvilo ustrezne visokokakovostne materiale. Z visokokakovostnimi bitumenskimi ali plastičnimi strešnimi trakovi, toplotno izolacijo iz poliuretanske trde pene in fotovoltaičnimi sistemi ter strešno vegetacijo podjetje Bauder skrbi za najvišjo stopnjo varnosti posebej za ravne strehe.

 

BAUDER BITUMENSKI TRAKOVI

Bauder strešni bitumenski trakovi so vedno prava izbira tako za novogradnje in za sanacije. V nasprotju z drugimi rešitvami se suvereno prilagajajo vašim zahtevam. Vsak nov sloj prinaša več varnosti in več prednosti.

Zgornje plasti:
BauderKARAT, BauderSMARAGD, Bauder BAUKUBIT K5K, BauderTEC KSO SN PRVA

Zatesnitvena plast:
BauderTEC KSA DUO, BauderTEC ELWS DUO, BauderTHERM UL 50, BauderFLEX G 4 E

Parne zapore:
BauderTEC KSD DUO, BauderTEC DBR, BauderTHERM DS 1 DUO, BauderFLEX DNA

Bauder sistemi ravnih streh

BAUDER TESNILNE FOLIJE IZ UMETNIH MAS

Za tesnjenje lahkih streh industrijskih objektov in hal se največkrat uporabljajo tesnilne folije iz umetnih mas. Kot pri bitumenskih trakovih velja tudi tukaj: Najpomembnejša je kakovost uporabljenega sistema. Izbirate lahko med Bauder strešnimi folijami PVC ali FPO.

Ravne strehe – strešne tesnilne folije iz umetnih mas – PVC: BauderTHERMOFIN F 15/18/20, BauderTHERMOFIN F 15 V, BauderTHERMOFIN F TL

Ravne strehe – strešne tesnilne folije iz umetnih mas – FPO:
BauderTHERMOPLAN T 15/18/20, BauderTHERMOPLAN T 15/18/20 V, BauderTHERMOPLAN T TL, BauderTHERMOPLAN Walkway

Bauder sistemi ravnih streh

BAUDER TOPLOTNA IZOLACIJA

Več kot 40 % celotne porabe energije v EU se pripisuje gradbenemu sektorju. Vendar zaloge energije ne bodo na voljo v nedogled. Cilja morata biti povečanje energetske učinkovitosti, torej varčevanje z energijo in optimalna raba energije ter dosledno zmanjševanje izpustov toplogrednih plinov. Te cilje bi lahko dosegli z izboljšanjem energetske učinkovitosti stavb in ne nazadnje uporabljenih izolacijskih materialov.

BAUDER TEKOČA FOLIJA

Zahteve na ravnih strehah so vse bolj kompleksne. Ravna streha se že dolgo uporablja na primer za fotovoltaične elektrarne, klimatske naprave, toplotne izmenjevalnike ipd. Zaradi tega se na ravni strehi pojavlja vse več prebojev in detajlov, ki so tudi vse bolj kompleksni. V takšnih primerih je postala uporaba tekočih folij nujna. Tesnjenje s tekočo folijo mora nedvomno biti najvišje kakovosti. Še pomembnejša pa je popolna kompatibilnost tekoče folije s celotnim sistemom in zato imamo v ponudbi Bauder sistem iz tekoče folije za Bauder bitumenske trakove in trakove iz umetnih mas.

Bauder tekoče folije

Galerija

Imate vprašanja? Želite ponudbo?

Kontaktirajte nas! Naši svetovalci vam bodo pomagali pri pravilni odločitvi za nakup.